Registration

A regisztráció lezárult, találkozunk augusztus 21-én a PreMilongán!

Kedvesek, a regisztrációt augusztus 13-án lezártuk. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a helyszíni check-in minél zökkenőmentesebb lebonyolítása érdekében szükségünk van egy kis időre a beérkezett regisztrációk feldolgozásához.
Jegyek korlátozott számban elérhetőek lesznek a helyszínen – Ti is tudjátok, hogy minden teremnek véges a befogadóképessége 😉 A szerdai premilongán és a csütörtök esti nyitó milongán még tudtok csomagokat is venni. Ha egyes milongákra szeretnétek jegyet venni, azt javasoljuk, hogy a fesztivál elején vásároljátok meg őket.

A fesztivállal kapcsolatos friss hírekért kérjük, kövessétek a Facebook oldalunk és a 2019-es eseményt.

Nemsokára találkozunk!

Registration is closed, see you on 21 August at the PreMilonga!

Dears, registration is closed as of 13 August. Please consider that in order to provide you a nice check-in process, we need some time to prepare the registrations.

Tickets will be available at the doors in limited numbers – you also know that every venue has its maximum capacity 😉 On Wednesday at the premilonga and on Thursday evening, packages will still be available. If you would like to buy tickets for single milongas, we advise you to purchase them at the beginning of the festival.

For updates and info, please follow our Facebook page and the 2019 event.

See you soon in Budapest!